FAQ - Captain Sport

VEEL GESTELDE VRAGEN
CAPTAIN SPORT KAMPEN

Wat is er inbegrepen in het inschrijvingsgeld?

Alle activiteiten, professionele begeleiding, onbeperkt drinkwater, verzekering, opvang voor en na de activiteiten (van 8u00 tot 9u00 en 16u00 tot 18u00) & nu en dan een coole Captain Sport gadget.

Wat moet ik doen als mijn kind onverwacht toch niet kan meedoen?

In onze ​algemene voorwaarden​ kan je alles terugvinden in verband met annulatie, om welke reden dan ook.

Kan ik mijn kind ook inschrijven voor enkele dagen?

Er kan ingeschreven vanaf 3 dagen.

Wat moet mijn kind zelf meenemen?

Een lunchpakket, 1 tussendoortje en een stuk fruit is voldoende. Water wordt door Captain Sport voorzien. Aangezien de kinderen de hele dag ravotten, is sportieve of makkelijke kledij een must! Als het weer het toelaat spelen we ook buiten. Een jas, muts en/of sjaal is dan ook aangeraden. Op de school zelf zijn de binnenruimtes uiteraard verwarmd. Bij mooi weer mag er ook zonnecrème worden meegegeven.

Ik heb pas laat mijn overschrijving gedaan. Mag mijn kind toch meedoen op dag 1?

Als wij het inschrijvingsgeld nog niet ontvingen, maar je de overschrijving wel al deed, breng je een bewijs van betaling mee op dag 1 van het kamp. Dit kan op papier of digitaal.

Hoeveel springkastelen staan er op een Captain Sport kamp?

Er wordt minstens altijd 1 leuk opblaasbaar item voorzien, enkel ‘Into the wild’ maakt geen gebruik van springkastelen.

Vanaf en tot wanneer is er opvang voorzien?

Voor het kamp is er opvang voorzien van 8u00 tot 9u00. Na het kamp (16u00) is er opvang voorzien tot 18u00. Wanneer er een kind na 18u wordt opgehaald, zal er een toeslag worden aangerekend van €5 per begonnen kwartier. Dit moet cash worden voldaan aan de begeleider ter plaatse.

Is het mogelijk om cash te betalen?

We bieden verschillende manieren van betalen aan (overschrijving, bancontact, kredietkaart, paypal, etc.). Om het administratief werkbaar te houden aanvaarden we geen cash.

Attesten

Fiscale attesten voor 2019 kan u aanvragen via info@captainsport.be met vermelding van de naam van het kind, de periode en de naam van persoon die het kind inschreef.

Bij inschrijvingen vanaf 10/06/2020 kan u in de inschrijvingsmail een link terugvinden voor fiscale attesten kampen 2020 ( beschikbaar vanaf 2021) en mutualiteitsformulier ( beschikbaar vanaf inschrijving).

Mutualiteitsformulieren kan u aanvragen via  info@captainsport.be met vermelding van de naam van het kind, de periode en de naam van persoon die het kind inschreef.

Heb je een vraag die we nog niet hebben beantwoord?

Mail ze dan naar ​info@captainsport.be​