Captain Sport | Find your inner hero!

Captain
Sport.

Wie is Captain Sport

Captain Sport is een echte superhero met 1 missie:
iedereen aan het bewegen zetten!

Als teamcaptain zet hij in op tal van uitdagende activiteiten boordevol fun (sportdagen, sportkampen, sport events,…) en helpt hij dag in dag uit kinderen, jongeren en volwassenen op zoek te gaan naar hun innerlijke held. Captain Sport zorgt zo dat je opkijkt naar een rolmodel en dat je jouw persoonlijke capaciteiten en talenten gaat verkennen.

Captain Sport heeft 1 uitdaging voor jou en zal je daarbij ook helpen:

Find your inner hero!

Captain Partners

Captain Sport is een vriend van iedereen. Hij werkt dan ook nog eens samen met enkele toppartners. Zo is er enerzijds V-FORMATION waar je je ogen kan uitkijken op vlak van teambuildingconcepten en/of opblaasbare attracties. Verder is er ook nog Winterproof die je kan gaan assisteren in events met een focus op de wintermaanden.

Neem gerust eens een kijkje op hun websites en doe de groeten van Captain Sport!

Captain Sport Values

Sport moet gelijk zijn aan fun in combinatie met groepsgevoel. Captain Sport zorgt ervoor dat beweging steeds centraal staat.

Als team captain runt hij zijn team en zorgt hij steeds voor veel plezier en amusement. De ‘drempel’ om te gaan bewegen komt veel lager te liggen. In samenwerking met anderen leer je zo om te gaan met winnen en verliezen en leer je om bepaalde doelen na te streven.

Bij de kleinsten primeert het spelplezier en gevarieerd aanbod, voor de volwassenen gaat het meer over het opstarten van een sportieve, gezonde en veilige levensstijl.

1 ding is duidelijk: Bij Captain Sport is beweging = fun!

Inschrijven op nieuwsbrief