Workshops | Captain Sport

WORKSHOPS

voor kleine en grote helden

Make your choice:

Ontdek onze sportieve workshops die zorgen voor een flinke boost bij jouw leerlingen en/of leerkrachtenteam!

100 dagen

100 dagen

100 dagen… De laatste rechte lijn richting het einde van het middelbaar. Reden om er een onvergetelijk event van te maken. We stellen graag een arsenaal aan activiteiten voor die zullen zorgen voor een “going out with a bang effect”. Let’s go!

Ontdekken

Creatool - STEM

Creatool - STEM

Bouwen, creativity, samenwerken en challenge zijn kernwoorden bij deze workshop! Als team werken studenten aan bouwwerken die ingezet worden om opdrachten te volbrengen. Een uitdagende workshop die zorgt voor focus en team bonding.

Ontdekken

Teambuilding

Teambuilding

Highland Games, Defuse The Bomb, Funphobia… Kies een of meerdere concepten uit het gamma van onze partner V-Formation en zorg voor een teambuildingdag waar nog jaren over gebabbeld zal worden. Wordt georganiseerd voor zowel leerlingen als leerkrachten.
Pedagogische studiedag

Pedagogische studiedag

Ook pedagogische studiedagen laat Captain Sport liever niet voorbij gaan. De ideale gelegenheid om jouw leerkrachtenteam dichter bij elkaar te brengen. Kies voor fysieke uitdagingen, cognitieve hersenkrakers, of iets daartussen…
BoardX Summercamp

BoardX Summercamp

Ga met jouw klasgroep naar het tropische Montalivet! Surf, sport en relax op en naast de prachtige stranden van dit surfparadijs. 5 dagen met een all-in pakket, van vervoer tot catering en surflessen. Let’s go surfing!
.
Hoger onderwijs

Hoger onderwijs

Sportdag in het hoger onderwijs? Captain Sport says yes! We zorgen voor een uitdagende dag vol sport, spel en ultimate fun! Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden.
.

Tekenfund.

Tekenfund is de meest eenvoudige en effectieve manier om extra geld te verdienen voor de schoolkas of een goed doel. En de tofste!
Een methode die prima past binnen de schoolse activiteiten en minimale inspanning vergt van de organisatie en het team.

Alle kinderen maken een toffe tekening en ouders en andere familieleden kunnen van die tekening vrijblijvend artikelen (mokken, placemats, wenskaarten, etc.) bestellen in het webwinkeltje van het kind. Met de opbrengst kan de school een supercool sportevent organiseren.

Ben je klaar voor een
sportief event?

We helpen je graag verder!

Vul vrijblijvend het formulier in en we sturen je graag een voorstel op maat!

Yorick Nachtergaele

yorick@captainsport.be