Workshops | Captain Sport

TEAM WORKSHOPS

steeds op maat van jouw doelgroep,
en zowel voor de klas en/of leerkrachten!

Make your choice:

Ontdek onze sportieve workshops die zorgen voor een flinke boost bij jouw leerlingen en/of leerkrachtenteam!

100 dagen ACTIE!

100 dagen ACTIE!

100 dagen… De laatste rechte lijn richting het einde van het middelbaar. Reden om er een onvergetelijk event van te maken. We stellen graag een arsenaal aan activiteiten voor die zullen zorgen voor een “going out with a bang effect”. Let’s go!

Ontdekken

Creatool - STEM

Creatool - STEM

Bouwen, creativity, samenwerken en challenge zijn kernwoorden bij deze workshop! Als team werken studenten aan bouwwerken die ingezet worden om opdrachten te volbrengen. Een uitdagende workshop die zorgt voor focus en team bonding.

Ontdekken

Teambuilding Time

Teambuilding Time

Highland Games, Defuse The Bomb, Funphobia… Kies een of meerdere concepten uit het gamma van onze partner V-Formation en zorg voor een teambuildingdag waar nog jaren over gebabbeld zal worden. Wordt georganiseerd voor zowel leerlingen als leerkrachten.

Ontdekken

Internaat Challenge

Internaat Challenge

Heb je het moeilijk om de woensdagnamiddagen gevuld te krijgen op je Internaat? Gedaan met zoeken, Captain Sport heeft genoeg challenges om alle woensdag op een schooljaar te vermaken. Neem je even contact met ons op?
Activate your brand

Activate your brand

Met onze activiteiten zetten we je brand in de kijker! Zo mochten we reeds voor Zespri en Vondelmolen binnen (en buiten) België tal van promotional events gaan uitwerken en realiseren. Who’s next?
Captain Sport Fundays

Captain Sport Fundays

Tijdens pedagogische studiedagen kan Captain Sport perfect instaan voor de opvang en vermaak van de kinderen / jongeren uit je school. Met de Fundays bieden we via coole activiteiten een handige oplossing voor ouders die geen opvang zouden hebben.
The Student Cup

The Student Cup

Een dynamische sportdag organiseren voor studenten in het hoger onderwijs / unief? Captain Sport says yes! We zorgen voor een uitdagende Student Cup vol sport, spel en ultimate fun! Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden en we maken er een knallerdag van.

Tekenfund.

Tekenfund is de meest eenvoudige en effectieve manier om extra geld te verdienen voor de schoolkas of een goed doel. En de tofste!
Een methode die prima past binnen de schoolse activiteiten en minimale inspanning vergt van de organisatie en het team.

Alle kinderen maken een toffe tekening en ouders en andere familieleden kunnen van die tekening vrijblijvend artikelen (mokken, placemats, wenskaarten, etc.) bestellen in het webwinkeltje van het kind. Met de opbrengst kan de school een supercool sportevent organiseren.

Ben je klaar voor een
sportief event?

We helpen je graag verder!

Kies een goede eventpartner en ga voor een zorgenvrij event, kies Captain Sport!

Nick Vanhaevermaet – Hélène Van Tornhout

info@captainsport.be

Captain Sport Mascotte