Kampen | Captain Sport

CAPTAIN SPORT KAMPEN

ONTDEK NU ONZE NIEUWE KAMPTHEMA’S EN VERSCHILLENDE LOCATIES!

Springen, sporten &
knutselen!

Een uniek spektakel voor kleine superhelden van 3 tot 12 jaar! Op de kampen van Captain Sport kunnen kinderen zich uitleven op unieke attracties waarop ze oneindig kunnen slieren, springen, klimmen of duiken.

Uiteraard staat de volledige ontwikkeling van het kind centraal en bieden we ook nog tal van andere sportieve activiteiten aan. Zo leren kinderen nieuwe sporten kennen, maar ontdekken ze ook alle sportwaarden: omgaan met winst en verlies, leren opvolgen van gezag en afspraken, vriendschappen opbouwen,…

Neem daar dan nog eens het creatieve aspect bij (knutselen, improviseren, uitvinden) en we hebben een perfect gevuld kamp waarbij ieder kind de superheld in zichzelf kan gaan ontdekken.

Captain Sport deelt alle kleine superhelden op in leeftijdsgroepen zodat elk programma steeds gebaseerd is op leeftijd (en mogelijkheden). Hierdoor kunnen alle activiteiten steeds op een veilige manier doorgaan.

Spring mee in het avontuur!

Wat vraagt Captain Sport?

Een week (5 dagen) Captain Sport kamp kost €125*.

Bij elk kamp ontvang je een korting van 5% via mail zodat je Captain Sport snel kan terugzien!

Voorziet Captain Sport opvang?

Zeker wel. Voor aanvang van elke dag sportkamp (8u00 – 9u00) en erna (16u00 – 18u00).

Wie zijn onze Captains?

Gekwalificeerde en professionele 18+ Captains die op zoek gaan naar ieders talenten.

Heb je nog vragen voor Captain Sport?

Bekijk onze veel gestelde vragen of stuur gerust een mailtje.

*Afhankelijk van locatie en periode.
FAQ

Algemene voorwaarden

Gratis drinkbus
bij iedere inschrijving

Iedere deelnemer krijgt een super deluxe Captain Sport drinkbus mee naar huis! Een funky attribuut die jouw ‘Little Captain’ er tijdens het sporten en spelen aan herinnert om goed te hydrateren.

Bij aanvang van het kamp krijgt iedere deelnemer zijn/haar drinkbus. Deze kan dus tijdens het kamp worden gebruikt.

 

banner-bidon-alt

Locaties

Onze Thema’s

Captain Sport…

Op wereldreis

Op wereldreis

 Aloha! Ga jij mee op ontdekking naar de verschillende continenten? We leren dansen op Afrikaanse beats, brullen luidkeels mee met de Nieuw-Zeelandse Haka en laten de wereldreiziger in ons naar boven komen!
In jouw team

In jouw team

 GO TEAM! We brullen onze eigen kreet, brengen warpaints aan en spelen verschillende ploegsporten. Al wankelend samen heen en weer op het evenwichtsplatform, een standvastige groep als deze ga je nog nooit eerder gezien hebben! 3-2-1 go! 
En de dappere helden

En de dappere helden

 We dompelen ons onder in de wereld van de brandweer, de politie en de 112. We knutselen een cool masker van Captain Sport, halen ons brandweerdiploma en redden onze vriendjes uit benarde situaties. Trek een super hero pak aan, warm je spieren op en word een dappere held! 
Op zijn sportieve missie

Op zijn sportieve missie

 Wist je dat Captain Sport afkomstig is van planeet Sporturnus? Hij bracht een deel van zijn sportcultuur mee naar planeet aarde. Giga coole sporten, buitenaardse springkastelen en superleuke spelen! 
Ontdekt de 4 elementen

Ontdekt de 4 elementen

 Lucht, aarde, water en vuur. We bespreken alle elementen van de natuur. Aardige opdrachten, knetterende spelletjes en een stevige portie sport waarvan je zal zweten. Adem eens goed in, want dit wordt een kamp om niet te vergeten!
Zoekt vrolijke vrienden

Zoekt vrolijke vrienden

 In deze little captains ‘s club draait alles rond vriendschap! We werken samen aan onze sociale skills door samen te sporten en te spelen. We helpen elkaar en halen ons acteertalent boven voor komische rollenspelen. Op dit kamp krijgt iedereen de kans zichzelf te zijn!
Van A tot Z

Van A tot Z

 A-B-C-D-E-F-G, …. Ik hoor je al luidop meezingen! We sporten alle letters van het alfabet bij elkaar. Van atletiek tot frisbee, van badminton tot zigzaggen in onze attracties. Ook het spannende alfabet-estafettespel staat voor je klaar. Sport je ook helemaal mee tot letter Z?

Programma

8u-9u: Ochtendopvang en ontvangst kinderen
9u - 10u15: Activiteitenblok 1
10u15-10u30: Pauze met gezond tussendoortje
10u30-12u: Activiteitenblok 2
12u-13u: Middagpauze (eigen lunchpakket) vrij spelen onder toezicht
13u-14u30: Activiteitenblok 3
14u30-14u45: Pauze
14u45-16u: Activiteitenblok 4
16u-17u: Avondopvang met toezicht

SCHRIJF HIER IN

Sliding Image Sliding Image
VOLG DE AVONTUREN VAN CAPTAIN SPORT OP SOCIAL MEDIA!

Inschrijven op nieuwsbrief