Kampen | Captain Sport

CAPTAIN SPORT KAMPEN

ERVAAR HET INTENS PLEZIER VAN SAMEN SPRINGEN EN SPELEN

Plezier van bewegen
in groep centraal

De missie van Captain Sport is zeer duidelijk, het zoveel mogelijk in beweging zetten van onze jongste generatie.
Tijdens de sportkampen worden dan ook alle facetten van het ‘plezier van bewegen’ aangesproken, van spelen en springen tot knutselen en zingen.

 

Captain Sport is een organisatie waar je op kan bouwen, schrijf je kind snel in en we gaan aan de slag met je vertrouwen!

 

banner-bidon-alt

Onze Thema’s

Captain Sport…

Expeditie Sydney

Expeditie Sydney

Captain sport is net terug uit Australië en heeft een supercool gamma attracties en sporten meegebracht. We gaan crossen op het springkasteel, we dagen elkaar uit in een wedstrijd American Football en sluiten af met een echte kinder Haka. Be There, mates!
Superheldenstrijd

Superheldenstrijd

Wil jij ook een superheldendiploma net als Captain Sport? Kruip in de huid van jouw favoriete superheld en laat ons zien wat jouw talenten zijn! Geen schrik, de Captain Sport monitoren gaan je wel helpen, zo is iedereen op het einde van de week zeker onze superheld.
Team Speurneus

Team Speurneus

Los de hele week raadsels en puzzels op om het geheim te ontdekken van Captain Sport. Voer de leukste opdrachten uit rond, op, naast en in de zotste springkastelen! Alle opdrachten goed volbracht? Dan ga jij naar huis met een echt speurneuzendiploma!
Zoo Wijs

Zoo Wijs

Houd jij ook zo van dieren en Springkastelen? Dan heeft Captain Sport goed nieuws: Een weekje vol activiteiten op springkastelen in dierenvorm. We hebben ook elke dag een andere safari-expeditie voor jou klaar staan! Help jij Captain Sport alle dieren temmen?
De Olympische Planeet

De Olympische Planeet

Ooit al eens gehoord van de Olympische spelen op springkastelen? We doen turnoefeningen op de leukste springkastelen, oefenen verschillende olympische spelen, knutselen onze eigen olympische medaille, en zoveel meer! Gekker en sportiever kan het niet.
De boel op stelten

De boel op stelten

Leer wandelen met loopklossen of stelten. We maken kennis met echte circusfietsjes, we steken een gekke acrobatenshow in elkaar en doen de zotste kunstjes op het springkasteel. Kortom we zetten de boel op stelten! Na deze week zijn we allemaal een echte circusacrobaat.
Jong-Leren 1, 2, 3

Jong-Leren 1, 2, 3

Captain Sports Jong-Leren 1,2,3 is een week vol sporten en teamwork in, op, rond en met super leuke opblaasbare attracties. Daag je Captain Sport monitoren uit en speel samen het grote één tegen allen spel, teamwork en plezier gegarandeerd!

De Stuntfabriek

De Stuntfabriek

Een spannende week vol leuke kicks en gekke tricks op speciaal ontworpen opblaasbare attracties. Word heer en meester van het springkasteel en toon je fietsskills op onze loopfietsjes. Dat en zoveel meer adrenaline op het Stuntfabriek kamp van Captain Sport.
Into the wild

Into the wild

Buitenspelen staat centraal, punt. We zoeken geschikte locaties waar springkastelen niet het mooie weer maken, maar wel de omgeving, het bos, de maisvelden, de uitgestrekte weiden. In deze week gaan we actief bouwen met bamboe, spelen we kids archery, zoeken we ons evenwicht op de slackline en nog zoveel meer! 

Programma

8u-9u: Ochtendopvang en ontvangst kinderen
9u - 10u15: Activiteitenblok 1
10u15-10u30: Pauze met gezond tussendoortje
10u30-12u: Activiteitenblok 2
12u-13u: Middagpauze (eigen lunchpakket) vrij spelen onder toezicht
13u-14u30: Activiteitenblok 3
14u30-14u45: Pauze
14u45-16u: Activiteitenblok 4
16u-18u: Avondopvang met toezicht

SCHRIJF HIER IN

Springkastelen
in overvloed

Een uniek spektakel voor kleine superhelden van 3 tot 12 jaar! Op de kampen van Captain Sport kunnen kinderen zich uitleven op unieke attracties waarop ze oneindig kunnen slieren, springen, klimmen of duiken.

Uiteraard staat de volledige ontwikkeling van het kind centraal en bieden we ook nog tal van andere sportieve activiteiten aan. Zo leren kinderen nieuwe sporten kennen, maar ontdekken ze ook alle sportwaarden: omgaan met winst en verlies, leren opvolgen van gezag en afspraken, vriendschappen opbouwen,…

Neem daar dan nog eens het creatieve aspect bij (knutselen, improviseren, uitvinden) en we hebben een perfect gevuld kamp waarbij ieder kind de superheld in zichzelf kan gaan ontdekken.

Captain Sport deelt alle kleine superhelden op in leeftijdsgroepen zodat elk programma steeds gebaseerd is op leeftijd (en mogelijkheden). Hierdoor kunnen alle activiteiten steeds op een veilige manier doorgaan.

Spring mee in het avontuur!

Wat vraagt Captain Sport?

Een week (5 dagen) Captain Sport kamp kost €125*.

Na jouw eerste inschrijving ontvang je een korting van 5%. Deze code kan je gebruiken bij je volgende inschrijving!

Voorziet Captain Sport opvang?

Zeker wel. Voor aanvang van elke dag sportkamp (8u00 – 9u00) en erna (16u00 – 18u00).

Wie zijn onze Captains?

Gekwalificeerde en professionele 18+ Captains die op zoek gaan naar ieders talenten.

Heb je nog vragen voor Captain Sport?

Bekijk onze veel gestelde vragen of stuur gerust een mailtje.

*Afhankelijk van locatie en periode.
FAQ

Algemene voorwaarden

Follow @captainsportfun

Sliding Image Sliding Image
VOLG DE AVONTUREN VAN CAPTAIN SPORT OP SOCIAL MEDIA!